Vervoer uw vracht over het water. Want kiest u voor vervoer over water, dan kiest u de juiste weg. Daar is nog ruimte genoeg. En de binnenvaart is ook nog eens de milieuvriendelijkste vorm van vervoer. Echt waar!
Home » Vaargebied

 

 

Vaargebied

Voorlopig vaart de Myos in het Nederlandse vaargebied en een groot gedeelte van de Belgiesche vaarwateren. Dit is momenteel voor onze situatie met dit schip de beste optie.

Het valt niet uit te sluiten dat er ook eens een uitstapje gemaakt gaat worden naar bijvoorbeeld Duitsland, want de benodigde papieren en vergunningen bevinden zich aan boord. Dit wordt ook bij de periodieke keuringen ook altijd weer meegenomen. Ook kan het zijn dat er gevaren wordt naar de noord Franse gebieden die met dit schip ook te bereiken zijn.

 

De vrachten die momenteel verzorgd worden zijn in handen van de in Capelle aan den IJssel gevestigde H.V.C. die op de zogenoemde "vrije markt" de vrachten voor de Myos verzorgd. Van de H.V.C. is de Myos een vaste relatie en vaart eigenlijk in de vrije markt nooit voor andere kantoren. De H.V.C. vormt een eenheid met de P.T.C. . Dit is een samenwerkingsverband van aangesloten leden met een eigenaar van 1 of meerdere schepen. De Myos is ook een lidmaatschap aan gegaan met de P.T.C. Wat deze laten we zeggen "club" van ondernemers doet kan misschien beter bekeken worden op de site van de P.T.C. waar alle informatie te vinden is en u klikt hier om naar de site te gaan.