Vervoer uw vracht over het water. Want kiest u voor vervoer over water, dan kiest u de juiste weg. Daar is nog ruimte genoeg. En de binnenvaart is ook nog eens de milieuvriendelijkste vorm van vervoer. Echt waar!
Home » Allerlei

Allerlei

Op deze pagina wat foto's en leuke dingen.

 

 

 

 Zelfs de scheepshond weet hoe het moet.                                                                                   Alcohol tijdens het werk aan boord dus niet!

                             

 

 

 

 

   In de binnenvaart is heel wat meer gaande als u misschien zult denken, maar om daar achter te komen bevelen we u de pagina startkabel binnenvaart aan en klikt u hier om daarheen te worden doorgelinkt.

 

 

 

 

--------------------------------------------------

 Een recept?  Daar komt ie dan.  Hieronder even aanklikken en downloaden. Eet smakelijk!

 

Captainsdinner.docx
Word – 122.7 KB 85 downloads

-------------------------------------------------

 

 Leesvoer voor u of de kids

Wilt u nog wel eens voorlezen of zelf eens een leuk boek lezen over boten en schippers, iets anders of op zoek zijn naar een bepaald boek? Of het nu een boek is van lang geleden of vrij recent. Even grasduinen op de site van bonbonboek en het moet al heel verkeerd gaan als er niets van uw gading bij is. En voor de prijs hoeft u het zeker al niet te laten. Deze leuke site wordt actueel bijgehouden door Ellen Braam. Om direkt naar de site te gaan klikt u hier en we wensen u veel leesplezier. 

 

 

 

 Een dagje familie aan boord. Sail in 2015

 

 

De Amerigo Vespuci

Hieronder treft u een link naar de belangenvereniging van de binnenvaart.

Met name voor de ondernemers die in de tonnageklasse tot 1500 ton werkzaam zijn.

Inmiddels zijn er ook al grotere bij aangesloten. 

Het is van het allergrootste belang dat er een stem gaat naar onze beleidsmakers om de noden en de noodzakelijke wensen aan hen te kennen te geven.

Klikt u op de blauwe button hieronder en wordt een heel stuk wijzer. 

U krijgt er een indruk van alles waar we in ons vak tegenaan lopen en wat er verder allemaal binnen de particuliere binnenvaartsector leeft.

 

 

 

-----------------------------------------

Rss feed wordt geladen