Vervoer uw vracht over het water. Want kiest u voor vervoer over water, dan kiest u de juiste weg. Daar is nog ruimte genoeg. En de binnenvaart is ook nog eens de milieuvriendelijkste vorm van vervoer. Echt waar!
Home » Stop met roken start met dampen

Stop met roken start met dampen

Een beetje opgekeken van de titel van deze pagina?

Het past misschien niet op een scheepvaartsite om hierover te beginnen, maar toch leg ik wel degelijk de link.

---

In die binnenvaart wordt namelijk nog steeds flink "doorgepaft" en 1 tot anderhalf pakje sigaretten per dag blijkt meer regel dan uitzondering te zijn. Jawel, de mensen die me kennen weten dat ook ik mij hieraan een slordige 35 jaar aan heb bezondigd. Men begint er nu aan te wennen dat ik sinds juli 2012 rondloop met het gezonde alternatief. De reden van deze pagina is dan ook vanwege de vele vragen die mij gesteld worden over het gebruik van een elektische damper en de vele mensen die een serieuze poging om te stoppen met die ongezonde gewoonte willen ondernemen. Uiteraard spelen de steeds maar stijgende kosten hierin ook een belangrijke rol. Na een paar jaar echt rookvrij te zijn durf ik dan ook rustig een pagina op deze site aan dit onderwerp te wijden. Temeer omdat ik kan stellen na deze tijd niet ongeloofwaardig te zijn en bewezen heb dat ik echt rookvrij ben zonder al te veel moeite en dat is toch wel een van de belangrijkste punten. Ook vindt ik dat er misschien langs deze weg nog mensen zijn die er hun voordeel mee kunnen doen en het van iemand die het aan den lijve heeft ondervonden iets vlugger aannemen dan vanuit een boekje, reclameblaadje, radio of tv om maar wat te noemen.  

--- 

Mij is het dus gelukt gemakkelijk en 100% te stoppen met roken!

En u hoeft geen gekke dingen uit te halen als u er ook van af wilt. Uiteraard moet je het wel willen en er voor gaan.

Het belangrijkste is dat u weet waar u er voor zijn moet.

 

 ``````````````````````````````````````````````````````````````

 

 


De hierboven getoonde foto van een populair dampertje (met name bij de jeugd) is er een die misschien leuk in het oog springt, maar valt toch af te raden. 

Ook deze hierboven zal u niet ontgaan zijn. Of het ding nu supersmoker of cleversmoker heet, of nog anders in deze vorm die ook op een braderie of zwarte markt aangeboden wordt, het zal u niet baten!! Echt niet!! Ze zijn vaak veel te duur, werken slecht en veel te kort. Dan hebben we het nog niet eens gehad over de garantie, want dat is vaak ver te zoeken. En zelf weet u ook hoe het in de praktijk gaat. Op een markt/braderie of elders uit nieusgierigheid toch maar eens zo'n ding gekocht. Later blijkt het een miskoop te zijn, is de verkoper weg of niet terug te vinden en het internet adresje waar naar verwezen wordt blijkt ook een drama te zijn, dus vervolgens belanden de meeste van deze dingen veelal in de vuilnisbak met een gevoel van geld weg en dan ook het produkt weg, plus de ergernis die het met zich mee heeft gebracht. Een negatief gevoel over "die rookalternatieven" wat op een gezellige avond onder vrienden nog eens flink negatief wordt besproken en dan ook nog maar even lekker afgeven wordt op "die rotzooi" om van die frustratie af te raken. En soms, ja dan houd je het maar voor je om vanwege die miskoop niet voor dom aangekeken te worden. 

-------------------------------- 

Maar ja, wat moet je dan ? Welnu, ik wil u graag verwijzen naar een site met de produkten waar u in alle rust kunt kiezen hoe u dit zelf op uw eigen manier wilt gaan aanpakken. En komt u er niet uit? Geen enkel probleem, want daar zijn mensen mee bezig die weten waar ze het over hebben en die meer dan genegen zijn uw vragen te beantwoorden voordat u tot aanschaf over gaat. En gelooft u me maar, mocht u met welke vraag dan ook bij hun komen, wordt er altijd op een professionele manier naar gekeken en dan krijgt u de informatie die bij uw situatie het beste aansluit. En wat u er mee doet? U beslist altijd zelf hoe en wanneer u er aan begint. Wat u ook heel belangrijk zult vinden, is het feit dat u niet steeds wordt bestookt met reclamemails om toch maar te kopen. U heeft zelf de regie in handen en geen opdringerige verkoopsite die alleen maar uit is op de verkoopcijfertjes. Ook de keuze van het apparaat is geheel aan u. De kosten zijn aanzienlijk lager als het ouderwets roken en laten we eerlijk zijn, hoeveel smerige en gevaarlijke stoffen zitten er in een sigaret? Dat weet iedereen en waar moet je beginnen, want er zijn zoveel mensen en instanties die het u zo mooi weten te vertellen. U zag dus alleen al vanwege de hoeveelheid aan artikelen die her en der worden aangeboden door de bomen het bos niet meer. Eenmaal op de site, vergeet u vooral niet de reacties in het gastenboek van deze site te bekijken! Echt waar, er zijn er meer die er zo voor stonden. En Monique (zij beheert deze site) en haar medewerkers staan garant voor een goede afhandeling van zaken. Daar kunt u van op aan. Klikt u op de link hieronder en kijk wat u er aan voordeel mee kunt behalen.

 

                           

http://www.e-cig4u.nl/

 

Zo dichtbij bent u nu bij het einde van uw rookverslaving.


 

 

 Mocht u nu toch eerst een onafhankelijk document willen doorlezen kan ik u de e-rokersgids voor beginners aanbevelen. Links onder kunt u deze downloaden en hierin worden denk ik de meeste vragen op dit gebied wel uitgelegd en besproken. Dit bestand kunt u nog eens openen op uw pc of uitprinten en op deze wijze vormt u zich in alle rust voor uzelf en uw naasten een beeld van een nieuw genotsmiddel.Ook wel eens "het nieuwe roken" genoemd. En realiseert u zich ook hierbij echter wel 1 ding:

Nicotine schaadt ook hier uw gezondheid!! 

Afbouwen naar 0 mg nicotine is dus in alle opzichten altijd uw beste en meest gezonde optie!

 

 

Veel succes met uw stoppoging en heel veel dampplezier gewenst. 

e-rokersgids.pdf
PDF – 2.1 MB 100 downloads